Blok Out

Blok Out is ontwikkeld door

BOEi

BOEi is een maatschappelijke onderneming gericht op herbestemming van industrieel, agrarisch en religieus erfgoed. De organisatie, voluit de Nationale Maatschappij tot Restaureren & Herbestemmen van Cultureel Erfgoed, richt zich op het ontsluiten van Nederlands erfgoed voor burgers en het ontsluiten en doorgeven van haar verhalen aan navolgende generaties in Nederland. Restauratie en herbestemming gebeurt met veel oog voor authenticiteit, duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Zie ook www.boei.nl voor onze missie, projecten en aandeelhouders.

Critical Bit

Critical Bit is een onafhankelijke game ontwikkelaar uit Leeuwarden. We zijn een jonge studio van drie vrienden die zijn gestart vanuit hun passie voor games. Critical Bit games zijn toegankelijk en makkelijk om te leren en houden de speler vast met innovatieve en diepe gameplay.

Wij geloven dat gaming een serieuze rol kan spelen in training en educatie. Onze passie is om nieuwe technieken te verkennen en die te gebruiken bij het maken van games. Games bieden de mogelijkheid om mensen te grijpen en bezig te houden op een manier waarop traditionele media dat nog niet kunnen doen. Games kunnen gebruikt worden om management vaardigheden te trainen, om abstracte concepten en modellen uit te leggen. Of het nu gaat om een trainingsprogramma of een educatieve game, games kunnen leren leuk maken!

Grendel Games

Grendel Games is een ontwikkelingsstudio van zowel entertainment als serious games. We streven ernaar om echt leuke spellen te creëren met echte educatieve waarde. Onze spellen zijn allemaal innovatieve, meeslepende ervaringen en soms veranderen ze de wereld.

In een periode van bijna 10 jaar is Grendel Games gegroeid tot ongeveer 10 personen. Dat is nog klein genoeg om informeel creatief te zijn, maar groot genoeg om een van de meest prominente in de wereld van serieuze spellen te zijn.

Wij vinden dat zowel entertainment als serious games ‘serieus entertaining’ moeten zijn. Daarnaast proberen we al onze producten een eigen identiteit te geven. Elk spel moet op een of andere manier origineel zijn. Een visuele stijl, controllers die je nog niet eerder hebt gezien of de vertaling van klinische training naar gameplay-elementen kunnen allemaal een spel onderscheiden.

Wij streven ernaar om gamers met een knack voor originele en off-the-wall games tegemoet te komen, terwijl we nog steeds een van de toonaangevende trendsetters ter wereld blijven op het gebied van serious games.